Nieuws van het cluster activiteiten
header grijs
nieuwsbrief 27112020
puzzeltocht
Doe je mee?

In de afgelopen maanden is het helaas niet mogelijk geweest om een gezamelijke activiteit te organiseren - nu wel... wij kunnen als Steendammers meedoen aan een heuse autopuzzel tocht in onze eigen regio.
Er zijn al leuke autopuzzel routes in het Westerkwartier en het Hogeland maar binnenkort opent ook een route in het mooie Midden Groningen , en wij mogen in de eerste weken meedoen.

Het startpunt is in Kiel Windeweer en het eindpunt in Slochteren.
De hele route duurt ongeveer 5 uur. Alles is Corona proef, men rijdt in eigen auto en men krijgt per auto een routeboekje en puzzels als een pakket. Bovendien is het mogelijk om een uitgebreid lunchpakket te kopen. Naast de lunch zitten hier snacks en drinken in, alles bestaat uit verse streekproducten.
Onderweg is er volop mogelijkheid om een eindje te lopen, leuke weetjes van de regio op te doen en een buur tegen te komen.
Super leuk om te doen!

Om dit samen met de organisatie van de puzzelroute goed te plannen, willen wij graag weten of er binnen de leden van de dorpsvereniging animo voor is.
Wij kunnen meedoen op zondag 28 maart. Starttijd nog onbekend maar zal waarschijnlijk rond 10.30 zijn.

Een gedeelte van de kosten wordt door DVS betaald en de eigen bijdrage voor een puzzelpakket is 10 euro per auto. De kosten voor lunch en lekkers is 20 euro per persoon, maar is niet verplicht. je eigen lunch meenemen mag natuurlijk ook.
Als je mee wil doen kan jij je tot uiterlijk 11 maart opgeven bij Mette van Tholen. Graag vermelden met hoe veel mensen jullie in de auto zitten en of jullie gebruik willen maken van een lunchpakket. Dit kan via mail (mettevantholen@hotmail.com) of telefonisch ( 0650476153) Mettevantholen@hotmail.com