Nieuwsbrief van Dorpsvereniging en Coöperatie Steendam. Jaargang 4, nr.6


nieuwbrief logo wit

TUINREIS op 19 juni 2021Vorig jaar kon het niet maar dit jaar hebben we op 19 juni een tuinreis gepland. De reis gaat een stukje verder dan twee jaar geleden, maar opnieuw zijn er twee prachtige tuinen te bezichtigen. Bij minstens een kun je voor een leuk prijsje stekjes kopen (indien dan nog voorradig!). Kijken hoe het fruit uit hun tuin verwerkt wordt tot wijn. De tweede tuin wordt 's middags bezocht. Verder verklappen we nog niets.
DSC_8269
Voor de lunch wordt gezorgd, evenals voor de entrees van de tuinen. We vragen van de leden een eigen bijdrage van 5 euro en van niet leden 10 euro. Deze kan voldaan worden aan het begin van ons reisje.

Wil je mee, geef je dan zo snel mogelijk op bij Sjouktje. Geef dan ook aan of je wilt chaufferen, of je alles mag eten van de dokter (!) of dat je vegetarisch bent. Degenen die zich al opgegeven hebben hoeven dit niet weer te doen hoor. Maar kunnen/mogen aangeven wat ze graag willen in de vorige zin.....

Zoals het nu lijkt, vertrekken we vanaf Kaap Steendam rond kwart over negen 's ochtends. (Verzamelen vanaf 9.00 uur) We zijn rond vijf uur weer thuis. Misschien is het leuk - voor wie dan nog puf heeft - om na afloop een drankje te doen en gezellig na te kletsen bij onze eigen kaap.

MIDZOMERWANDELING op 23 juni 2021

De zomer kondigt zich aan.......

Wij willen graag vanuit DVS weer een Midzomerwandeling organiseren. Wij doen dit op woensdag 23 juni.
De start is om 20 uur bij Kaap Steendam en we lopen het rondje Schildmeer. Bij de uitkijktoren in Overschild houden we een korte pauze met een drankje. Degenen die het hele rondje te ver vinden, bieden we daar de mogelijkheid om met de auto naar Kaap Steendam gebracht te worden. De wandelaars zullen rond 23.30 terug zijn.
Graag even een berichtje als u mee loopt naar: phylhoogeveen@gmail.comHANDWERKCAFÉ


We gaan weer los op 9 en 23 juni. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom om bij te kletsen, te handwerken of een andere hobby te gaan doen. Deelnemen is gratis, de drankjes mag je zelf afrekenen.