Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bevingsuurtje

13 april 2019 @ 15:30 - 17:00

Dorpsgenoten.

Tijdens de ALV afgelopen zaterdag hebben we het al gepresenteerd: we willen zaterdag aanstaande beginnen met het Bevingsuurtje bij Peter en Leni.

De cyclus zal zijn elke tweede zaterdag van de maand van 16:00 – 17:00 uur.

Goedemorgen Steendammers,

 

Aanstaande zaterdagmiddag houden we het tweede versterkingsuurtje uit onze maandelijkse cyclus.

 

We zullen elk versterkingsuurtje kort ingaan op actuele ontwikkelingen rondom versterkingsoperatie en daarnaast willen we ook achtergrond informatie aan jullie verstrekken.

 

Aanstaande Zaterdag is het programma, Presentatie over het HRA model.

 

Tijdens de informatieavond op 15 Januari 2019 door gemeente en NCG zijn er veel vragen gesteld rondom meer achtergronden van het HRA model. We hebben toen met het NCG afgesproken dat we een presentatie zullen krijgen over het HRA Model. Dit model wordt gebruikt om te bepalen welke gebouwen als eerste onderzocht en beoordeeld worden of het gebouw voldoet aan de veiligheidsnorm.

De presentatie zal worden gegeven door de heer Hein Gerben van der Meij – Projectleider voor Steendam vanuit het NCG (Nationaal Coordinator Groningen).

Tijdens de presentatie wordt aandacht besteed aan het tot stand komen van het computermodel, welke gegevens bij het computermodel gebruikt zijn en waarom. Uiteraard is er gelegenheid om uw vragen te stellen.

De presentatie zal ongeveer een uur duren en daarna is er gelegenheid tot vragen stellen.

We beginnen aanstaande zaterdag om 15:30 uur omdat er dan nog wat meer gelegenheid is om aansluitend vragen te stellen, we hopen jullie dan te ontmoeten bij Peter en Leni.

Voor het volgende versterkingsuurtje op 11 Mei 2019 hebben we de Groninger Bodembeweging uitgenodigd.

De Groninger Bodembeweging heeft als doelstelling :

Het opkomen voor de belangen van mensen die directe of indirecte schade hebben door de gaswinning in het Groningen gasveld.  We hebben hen bereid gevonden om een presentatie te geven over hun activiteiten op het gebied van belangbehartiging.

Voor meer info : https://www.groninger-bodem-beweging.nl

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
13 april 2019
Tijd:
15:30 - 17:00

Staindaam broest..

error: