Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Art Carnivale Lustrum

20 juli 2018 - 22 juli 2018

In juli vieren we de 10e editie van het kunstzinnige familiefestival Art Carnivale op 20, 21 en 22 juli aan de boorden van het schildmeer; een bijzonder jubileum voor zowel het publiek als de organisatie en artiesten.

Het festival is in de loop der jaren gegroeid tot een groots en opmerkelijk evenement waarbij mensen uit zowel stad en ommeland als uit verre streken komen meevieren.

 Ook dit jaar groeien we weer een beetje:  er is een nieuw stukje terrein (beschikbaar gestelde privégrond) op het ‘schiereiland’ tussen Art Carnivale terrein en het villapark! De oevers worden middels een ‘onweerstaanbaar’ bruggetje met elkaar verbonden. De locatie is voor het publiek geopend conform de markttijden van Art Carnivale: vrijdagavond van 16.00 – 21.00 uur en zaterdag en zondag van 13.00 – 21.00 uur.

 We willen deze nieuwe locatie inrichten als een gemoedelijk (duurzaam en groen georiënteerd) info- en ambachtsplein met ruimte voor kramerie, presentaties/workshops, kleine voorstellingen en kunst. Er is speciale aandacht voor kinetische kunstwerken op bewegingsenergie, waarmee we al enigszins aanhaken op een aantal plannen die we voor een  ‘Kultuureiland’ bij de nabijgelegen Damsterplas’ hebben. Ook de Steendamster kabouters zijn na een jaartje afwezigheid weer terug van geweest!

 We willen u graag in de gelegenheid stellen uw plannen, projecten of informatie op een toegankelijke wijze te presenteren aan de vele bezoekers van ons festival. Dat kan met een (eigen) kraam, PR materiaal en/of leuke activiteiten. Tegen een geringe vergoeding kunnen we indien gewenst ook een marktkraam leveren.

 Als u mee wilt doen en/of een idee heeft dan gaan we graag in overleg over de mogelijkheden. We vermelden dit dan tevens op de website en onze facebookpagina (www.artcarnivale.nl en @art Carnivale)

 We horen heel graag van u!

 Jolanda Stoutjesdijk (productieleiding Art Carnivale)

Henk Bleker (productieteam Art Carnivale/Cultuureiland)

Mail: collectiefdedraad@live.nl

Telefoon: 06-46313977 (Jolanda)

Gegevens

Begin:
20 juli 2018
Einde:
22 juli 2018
error: