Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Burendag

september 25 @ 14:00 - 23:30

BURENDAG 25 SEPTEMBER 2021

Dit jaar is er besloten om er een Franse slag aan te geven met o.a. vliegeren, jeu de boules en het leren maken van je eigen baguette. Aansluitend een lang tafel (hopelijk buiten) waar wij gezamenlijk aan gaat eten, wat in samenwerking met Kaap Steendam, georganiseerd wordt. Naast een gezellige burendag vieren wij ook de heropening van ons dorpshuis.

Burendag begint dit jaar ´s middags om 14.00 op het strand waar er activiteiten voor jong en oud zijn. Neem je kinderen en/of de kleinkinderen mee!

Als wij lekker gespeeld hebben sluiten wij eind van de middag op het strand af.
Om 17.30 is Kaap Steendam open voor alle dorpsbewoners. Wij hopen op een feestelijke avond waar wij het Franse thema voortzetten met heerlijke hapjes en lekker lang tafelen. Voor deze dag hebben wij van de provincie subsidie ontvangen en zijn de activiteiten op het strand en het eten gratis. Voor het drinken tijden de Franse avond zijn de kosten voor de mensen zelf.

Om dit goed te kunnen organiseren willen wij graag weten hoe veel mensen er komen, daarom vragen wij jullie om uiterlijk 18 september via de mail aan te melden op mettevantholen@hotmail.com.  Wij willen graag weten:

  • Wij komen zaterdag middag met ………….. kinderen en met ……………volwassenen.
  • Wij komen zaterdag avond met ……………..kinderen en met …………….volwassenen.
  • Als er speciale dieet wensen zijn waar wij rekening mee moeten houden horen wij dat ook graag!

Gegevens

Datum:
september 25
Tijd:
14:00 - 23:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Strand

Organisator

Mette van Tholen
E-mail:
mettevantholen@hotmail.com

Staindaam broest..

error: