Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Discotheek bij De Tijd Schildmeer

26 november 2022 @ 22:00 - 27 november 2022 @ 03:00

Nightlife Stonedam, nieuwe uitgaansgelegenheid in Midden Groningen.

De afgelopen jaren zijn alle uitgaansgelegenheden in o.a. Delfzijl, Hoogezand, Appingedam en Harkstede dicht gegaan. Er is op die zaterdagavonden helemaal niets meer te doen in het buitengebied van de provincie Groningen. Maar er is gelukkig goed nieuws want hier gaat snel verandering in komen.

In “Stonedam” (Steendam), een piepklein dorpje precies in het midden waar alle discotheken vroeger hebben gestaan liggen Partycentrum De Tijd Schildmeer en Café Boei 12. Samen gooien beide horecazaken maandelijks van 22.00 tot 03.00 uur de deuren open als uitgaansgelegenheid.

De grote zaal zal omgetoverd worden tot een discotheek en in het feestcafé zal er live-muziek met Nederlandstalige bandjes en zangers hun opwachting gaan maken. Ook is er een snackbar waar natuurlijk de echter Grunniger eierbal verkrijgbaar is.

De combinatie van feesten, eten en drinken maken “Stonedam” wellicht de meest complet uitgaansgelegenheid dat de provincie ooit heeft gekend. Wil jij met ons geschiedenis komen maken? Je bent van harte welkom, de entree is gratis!

De data zijn 22 oktober, 26 november en 24 december.

Gegevens

Begin:
26 november 2022 @ 22:00
Einde:
27 november 2022 @ 03:00

Staindaam broest..

error: