Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing Wilco van der Laan

januari 24 @ 20:00 - 22:00

Wilco van der Laan’s Kijk op ‘t Roegwold

Natuurgebied ’t Roegwold is prachtig. Maar als fotograaf Wilco van der Laan er z’n licht over laat schijnen, lik je er helemaal je vingers er bij af. Volgens Wilco ligt dit niet aan zijn eigen fotografische kwaliteiten, maar vooral aan de kwaliteiten van het gebied zelf. Hij heeft met eigen ogen mogen zien hoe rijk de biodiversiteit is geworden met de komst van ’t Roegwold. Wilco’s persoonlijke doel is met zijn natuurfoto’s te laten zien dat er in onze omgeving ‘meer is dan de haas, ree en fazant’.

Reden voor Dorpsvereniging Steendam om Wilco uit te nodigen voor een interactieve lezing.  Op donderdag 24 januari vertelt Wilco van der Laan aan de hand van zijn werk over z’n diepgewortelde passie voor de fotografie en z’n persoonlijke bewondering voor de natuur van “t Roegwold; wat leeft en groeit er allemaal voor bijzonders in dit natuurgebied? Waarom is dit zo’n uniek en belangrijk gebied in de regio? Hoe laat je de natuurpracht zo goed mogelijk over komen op een foto? Wat drijft Wilco als fotograaf?

De lezing vindt plaats in het Podiumcafe Peter en Leni te Steendam en begint om 20.00u (inloop vanaf 19.30u). De entree + een kop koffie/ thee is gratis voor DVS-leden (3 euro voor niet-leden). Belangstellenden wordt geadviseerd van te voren te reserveren, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden via ‘info@peterenleni.nl’ of 0598-430575.

 

Downloaden (PDF, Onbekend)

Gegevens

Datum:
januari 24
Tijd:
20:00 - 22:00
error: