Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tuinreisje

19 juni 2021 @ 09:00 - 17:00

Vorig jaar kon het niet maar dit jaar hebben we op 19 juni een tuinreis gepland. De reis gaat een stukje verder dan twee jaar geleden, maar opnieuw zijn er twee prachtige tuinen te bezichtigen. Bij minstens een kun je voor een leuk prijsje stekjes kopen (indien dan nog voorradig!). Kijken hoe het fruit uit hun tuin verwerkt wordt tot wijn. De tweede tuin wordt ‘s middags bezocht. Verder verklappen we nog niets.

Voor de lunch wordt gezorgd, evenals voor de entrees van de tuinen. We vragen van de leden een eigen bijdrage van 5 euro en van niet leden 10 euro. Deze kan voldaan worden aan het begin van ons reisje.

Wil je mee, geef je dan zo snel mogelijk op bij Sjouktje. Geef dan ook aan of je wilt chaufferen, of je alles mag eten van de dokter (!) of dat je vegetarisch bent. Degenen die zich al opgegeven hebben hoeven dit niet weer te doen hoor. Maar kunnen/mogen aangeven wat ze graag willen in de vorige zin…..

Zoals het nu lijkt, vertrekken we vanaf Kaap Steendam rond kwart over negen ‘s ochtends. (Verzamelen vanaf 9.00 uur) We zijn rond vijf uur weer thuis. Misschien is het leuk – voor wie dan nog puf heeft – om na afloop een drankje te doen en gezellig na te kletsen bij onze eigen kaap.

Gegevens

Datum:
19 juni 2021
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Sjouktje Kopenga

Staindaam broest..

error: