Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging info-bijeenkomst

juli 11 @ 19:30 - 22:00

De laatste tijd hebben we natuurlijk ons best gedaan om jullie ondanks de coronabeperkingen zo goed mogelijk op de hoogte te houden over Dorp in eigen hand. We kunnen ons voorstellen dat er desondanks vragen bij jullie leven. Zoals ondertussen hopelijk bekend is zijn we graag bereid om die telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Nu de maatregelen wat versoepeld zijn grijpen we echter graag de kans om elkaar ‘live’ te ontmoeten.

Hiervoor organiseren we een bijeenkomst op zaterdag 11 juli om 19.30 uur in de Velemansdroom, Hoofdweg 59, Tjuchem. Om dit coronaproof te kunnen laten verlopen zijn zijn hier wel voorwaarden aan verbonden. Aangezien het mogelijk moet zijn om 1,5 meter afstand te houden is vooraf aanmelden verplicht. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar goeree.m@gmail.com. Aanmeldingen zijn pas definitief na bevestiging. Wacht niet te lang, want vol = vol. Als we teveel aanmeldingen ontvangen volgt er mogelijk op korte termijn een extra bijeenkomst.

We begrijpen dat deze bijeenkomst voor sommigen van jullie in de vakantie valt, maar dit zal dan ook zeker niet de laatste kans zijn om door ons geïnformeerd te worden. Met deze bijeenkomst hopen we in elk geval de meest prangende vragen te kunnen beantwoorden. Deze vragen én antwoorden zullen we plaatsen op Platform Fokus, waarvoor jullie binnenkort een uitnodiging ontvangen.

Een kleine winstwaarschuwing willen we wel afgeven, mogelijk kunnen we namelijk nog niet op alle vragen een antwoord geven. Dit geldt onder andere voor de vraag die iedereen op dit moment het meest lijkt bezig te houden: “Wanneer ben ik precies aan de beurt?” Uiteraard vertellen we dat jullie graag wanneer hierover meer bekend is.

We verheugen ons erop om jullie te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Mariska Goeree (goeree.m@gmail.com, 06-16024233)

Christiaan Wiepkema (christiaan_wiepkema@hotmail.com, 06-41173212)

Gegevens

Datum:
juli 11
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

velemansdroom
Nederland

Organisatoren

Mariska Goeree
Christiaan Wiepkema

Staindaam broest..

error: