Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afgelast/uitgesteld: Wijnproeverij

maart 14

 

In verband met de zich snel verspreidende besmetting door het Coronavirus hebben we besloten de Theatrale wijnproeverij van 14 maart niet door te laten gaan. De veiligheid rond ieders gezondheid gaat voor alles.
We willen daarom de voorstellingen opschuiven naar een datum in april of mei, ervan uitgaande dat dan ‘de kust weer veilig is’. Als die datum duidelijk is zullen we (ook) via deze Nieuwsbrief weer iedereen uitnodigen, dorpsbewoners die nu niet konden kunnen dan alsnog intekenen.

Kom ook naar de unieke Theatrale Wijnproeverij op 14 maart! Voor het eerst in Noord-Nederland !

Zaterdag, 14 maart bieden we leden van de Dorpsvereniging Steendam de gelegenheid om deelgenoot en deelgenieter te zijn van een unieke

 theatrale wijnproeverij

Naast uiteraard de spannend verschillende wijnen vormen lach, ontspanning en kennisoverdracht belangrijke ingrediënten van deze gebeurtenis.  Een unieke kans om je in wijn te verdiepen, in de vermakelijke maar zeker ook kundige handen van René en Renée van de Wijnsommelier.

René: “Wijn, dat is een gewichtig onderwerp, daar moet je niet te makkelijk over doen. Dat vraagt om een gepaste benadering. Gelukkig zijn daar René en Renée van de Wijnsommelier, wij bieden u een warm, winters welkom in de wervelende wereld van de wijn zodat u in het vervolg lekker moeilijk kunt doen bij uw glaasje wijn…. “

In anderhalf uur tijd proef je zes wijnen (spuugemmers aanwezig) en leer je op een speelse manier van alles over wijn.

Schuif dus aan en pak die kans (en een glas) !!

 

Rene en Renee van de Wijnsommelier – Boesjans

Concept, tekst en spel:  Matthijs Mahler & Renée Kapitein

Praktische informatie:

de proeverij vindt plaats in ons Dorpshuis / Podiumcafé Peter & Leni

  • entree (incl. wijnen), voor leden van DVS:  € 10,00
  • idem voor niet-leden (neem gerust familie/vrienden mee): € 15,00
  • er zijn 2 proeverijen gepland: om 15:00 uur én om 20:30 uur
  • leden van de DVS  (+ hun eventuele gasten) hebben voorrang bij de intekening en keuze voor de middag- of avond proeverij. Geef bij je aanmelding dus je voorkeur aan.
  • wie het eerst komt (lees: reserveert) het eerst maalt
  • vorig punt geldt voor DVS-leden tot 1 maart, als er daarna nog plaatsen beschikbaar zijn gaan wij ‘buitengaats’ werven.
  • ingeval van buitensporig succes c.q. overtekening van de 2 proeverijen gaan wij René & Renée vragen om dit voorjaar nog een proeverij te organiseren, waarbij degenen die ‘buiten de boot gevallen’ zijn voor 14 maart voorrang bij intekening krijgen.Attentie:Opgave / reservering is nadrukkelijk gewenst, i.v.m. de voorbereiding en om een goede verdeling over de 2 voorstellingen te maken en om de plekken die niet door c.q. vanuit Steendam worden ingenomen nog aan ‘buitenstaanders’ aan te kunnen bieden. Wees er snel bij en meld je voorkeur voor de middag of de avond.Betaling s.v.p. contant bij binnenkomst op de 14e.

Aanmelden s.v.p. rechtstreeks  bij Bernice Bot via email: bernicebot@hotmail.com 

Gegevens

Datum:
maart 14
error: