Nieuws Steendam e.o.

Koor

Beste dorpsgenoten, beste Steendammers.                                                             Februari 2018, Bernice Bot

Ruim 30 jaar bestaat het koor Goud Veur Mekoar al; ooit opgericht vanuit de zeilvereniging aan het Schildmeer om het herfst/winterseizoen ook met activiteit en gezelligheid te vullen.

Leden van dit (gemengde) koor komen uit de wijde omgeving van het Schildmeer. Het koor is 4-stemmig en komt 1 keer per 14 dagen samen op zondagochtend van 10.30 tot 12.00 uur in Boei 12. Gezongen wordt een repertoire van voornamelijk Engelse en Nederlandstalige (pop)songs en soms ook in het Gronings. Het ‘zangseizoen’ loopt van oktober tot ergens in maart zodat het voorjaar en de zomer vrij zijn om weer andere leuke dingen te doen.

Omdat dit koor al lang bestaat is er natuurlijk ook verloop van leden. Momenteel is er ruimte voor (meerdere!) bassen en sopranen. Maar een tenor is ook welkom!

Heeft u hier wel oren (en een stem) naar dan bent u van harte welkom! Gezocht wordt naar nieuwe leden die graag willen zingen; ervaring in een koor is niet nodig. U kunt ook eerst eens komen luisteren en de sfeer proeven tijdens een repetitie in Boei 12.   Iedereen is heel erg welkom!    Wilt u vooraf nog wat verdere informatie dan kan dat natuurlijk ook, per mail of per telefoon.

Heel benieuwd naar alle reacties!

Koorlid: Bernice Bot, Steendam, bernicebot@hotmail.com tel.: 06-44476246
Bestuurslid: Jeanet Mulder, tel.: 06-40480650,jmulder1969@gmail.com

 

Downloaden (PDF, Unknown)