Nieuws Steendam e.o.

Steiger Heerenhuisweg 

Enkele weken geleden is de steiger aan de zuidwestkant van het meer weer teruggeplaatst. Deze ‘steiger 2.0’ is prachtig robuust, minstens zo lang als de oude steiger en voorzien van twee mooie zwemtrappen. Aanmeerringen zullen binnenkort nog gemonteerd worden, zodat in de toekomst ook weer bootjes aan kunnen leggen op deze plek.

De oude steiger werd weggehaald toen het Waterschap in 2015/16 bezig ging met de aanleg van natuurvriendelijke oevers. Terugkeer van de steiger heeft lang op zich laten wachten en is door meerdere partijen verschillende keren aangekaart bij de gemeente, maar is nu dus toch eindelijk een feit. En wel zeer op tijd voor het komende zomerseizoen ;-).

Opening Gym Xtra Fit op donderdag 6 september

Op donderdag 6 september om 18.00 uur vindt de feestelijke opening plaats  van de sportaccommodatie Gym Xtra Fit aan de Damsterweg 32.

Lydia van Oosten nodigt iedereen uit om daarbij aanwezig te zijn. Zie haar filmpje! (hier bekijken) Er is heel hard gewerkt om van de loods een prachtige sporthal te maken. We wensen haar heel veel plezier en succes!

 

error: