Nieuws cluster activiteiten september 2023

Beste dorpsgenoten,

 
Een paar maanden geleden was het mogelijk om aan een rondleiding in de nieuwe Kaap Steendam deel te nemen. Deze rondleiding werd heel goed bezocht, het was een leuke avond. Kaap Steendam is nu verhuisd naar de nieuwe en prachtige locatie. Zoals wij allemaal kunnen zien wordt er nog hard gewerkt rondom Kaap Steendam en ons nieuwe dorpshuis op de 1e verdieping. Hopelijk kunnen wij binnenkort met z’n allen bezig met verven en inrichten van de prachtige dorpsruimte. Hierover komt er hopelijk binnenkort meer informatie.
Afgelopen jaren hebben wij eind september Burendag gevierd, dat is dit jaar anders. Wij gaan namelijk dit jaar om Burendag verzetten naar de opening van het nieuwe dorpshuis, wanneer dat is weten wij nog niet.
Tot dat het dorpshuis af is maken wij gebruik van Kaap Steendam om de handwerkclub door te laten gaan. Dit is op de 2e en de 4e woensdag avond van de maand. Ben je nieuwsgierig, wil je graag leren breien, haken of iets ander of heb je gewoon zin in een kopje koffie dan ben je van harte welkom. Wij beginnen om 19.30 en sluiten af rond 21.30.

 
Woensdag 27 september is de eerst volgende Handwerk avond.
Zaterdag 30 september is het eerste Steendammeruurtje bij de nieuwe Kaap Steendam.

 
Wil je graag deelnemen in de whatsapp groep meld je dan aan bij Mette van Tholen op nr 0650476153