Wandelclub “Rond het Schild”

We wandelen weer!  Zaterdag 14 april voor het laatst op de zaterdagochtend en daarna op de woensdagavond om 19 uur.  Start bii Peter en Leni, tenzij anders vermeld in de agenda. We lopen om de 14 dagen, te beginnen op 18 april.

We proberen de wandelingen rond de 6 km te houden. Na afloop een kop koffie/thee of drankje bij P&L. Dit is natuurlijk facultatief. Ik ga zelf een hele lange wandeltocht maken en ben van 22 april tot begin juni afwezig. Het zal de laatste etappe van mijn pelgrimage naar Santiago de Compostella zijn.

Het voortouw hier in die periode wordt door een medewandelaar genomen of er ligt een wandelvoorstel bij Peter en Leni achter de bar. Alle wandelaars: Een sportief wandelseizoen!

Wandelen

is een heerlijke manier om je omgeving te leren kennen en in beweging te zijn. Om de 14 dagen lopen we met een groepje, dat wisselend van samenstelling is,  zo’n 6 km. We proberen steeds een andere route te lopen rond of in de buurt van het Schildmeer. Soms gaat dit over verharde paden, soms over een zand- of graspad. Stevige schoenen zijn daarom gewenst.

Meestal starten we bij Peter en Leni. Indien we ergens anders lopen, staat dat op de website vermeld onder agenda en kalender.

In de winterperiode wandelen we op een zaterdag vanaf 10 uur, in de zomerperiode op een avond vanaf 19 uur. Ook inwoners van andere dorpen rond het Schildmeer zijn welkom.

25 mei: foto genomen tijdens de wandeling:

Phyl Hoogeveen

error: