Versterkingszaken (aardbevingen)

Uitnodiging

Op 30 juni a.s. een (gratis) bijeenkomst over onze woontoekomst mbt versterken,verduurzamen enz. Info in de link: https://mailchi.mp/ea60553f6c5d/digitoal-nijsblad-thoes?e=8701a3a36f

Het Witboek Versterking Overschild

Het is al veel in het nieuws geweest en te vinden op internet: het witboek over de versterking in Overschild, dat door de werkgroep DVO aldaar geschreven is en op zaterdag 4 november overhandigd is aan NCG Hans Alders.

We hebben vorige week kunnen horen (bijeenkomst NCG 13 nov. bij P&L) dat inspecties in Steendam ook steeds dichterbij komen en plaats gaan vinden in 2018. (zie ook kopje ‘Nieuwe inspecties’ onder https://www.rtvnoord.nl/nieuws/186503/Meerjarenprogramma-Alders-komt-pas-in-2018).

Dat het versterken van onze huizen en alle bijkomende perioden voor een lange periode een aanzienlijke invloed zullen hebben. We hoeven niet meer te ervaren, maar ze hebben wel wat te ervaren. Zie ook: www. Overschild:

http://overschild.nu/wp-content/uploads/2017/10/DVO-WITBOEK-OVERSCHILD.pdf

We houden als DVS ook de vinger aan de pols. En we berijden ons, en welke ons in deze versterkingingsoperatie zoveel mogelijk als dorpsbewoners samen kunnen optrekken.

Als je daarover ideeën / gedachten hebt, dan vernemen wij dat al graag.

 

error: