Lidmaatschap


Terug naar beginpagina

Contributie 2024

(22 januari 2024) Het is weer tijd voor betaling van de jaarlijkse contributie van de dorpsvereniging en Coöperatie. Graag ontvangt de DVS uiterlijk 1 maart de contributie 2024 van € 10,- op haar rekening NL17RABO0304988022 tnv de Dorpsvereniging Steendam, onder vermelding van voornaam, achternaam, straatnaam en huisnummer.
Mocht je nog geen lid zijn, kun je dit worden door hetzelfde te doen. Door overboeking van de contributie ga je akkoord met het privacybeleid van de DVS en Coöperatie, te vinden onder privcayverklaring Dorpsvereniging Steendam.
Lidmaatschap van DVS en Coöperatie Steendam houdt in dat je wordt uitgenodigd voor bijeenkomsten, dat je voor niets of met korting kunt deelnemen aan de diverse activiteiten die georganiseerd worden, je (twee)wekelijks de Nieuwsbrief van Steendam.info ontvangt en je mee kunt doen aan projecten van de Coöperatie.

  • Een gecombineerd lidmaatschap voor de Dorpsvereniging én Coöperatie
  • Lidmaatschap geldt per huishouden
  • Lidmaatschapsgeld voor 2024  bedraagt € 10 (per huishouden)
  • De lidmaatschapsgelden komen toe aan de financiën van de Dorpsvereniging.

De bijdrage kan overgemaakt worden op: NL17RABO0304988022 t.n.v. Dorpsvereniging Steendam onder vermelding van je naam, straatnaam en huisnummer.

Staindaam broest..

error: