Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cluster Activiteiten wandeling week 5

januari 30

Aan alle leden van DVS en belangstellenden.

Wandeling week 5 kun je hier downloaden. 

Het activiteitencluster voelt zich enorm gekortwiekt, nu we al 10 maanden geen activiteiten mogen uitvoeren in en rond ons dorp. We missen jullie heel erg en ook het feit dat we niet samen kunnen bijkletsen, handwerken, klaverjassen, evenementen organiseren, enzovoort.

Het ziet er niet naar uit dat het de komende maanden gaat veranderen. Wij hebben wel de behoefte om jullie te ondersteunen en toch wat leuks voor jullie te organiseren en vooral om jullie een hart onder de riem te steken.  HET GAAT VOORBIJ!

Een van onze plannetjes is om elke week een wandeling in onze omgeving uit te zetten. Deze wandeling komt elke week op deze website te staan en hij hangt bij Kaap Steendam achter het raam. Dit natuurlijk mede om ieder in beweging te houden en van het voorjaar buiten te laten genieten. Er zijn lange en korte wandelingen bij, de lange kun je vaak afkorten met een beetje kennis van onze omgeving. Je kunt ze linksom of rechtsom maken, ineens een heel andere beleving! Ieder die hier gebruik van gaat maken:

VEEL WANDELPLEZIER en TOT GEZELLIGER TIJDEN

Activiteitencluster DVS ism Wandelclub rond ‘t Schild

Gegevens

Datum:
januari 30
Evenement Categorieën:
,
error: